POSIDRIVE FELICITEERT …
Na het volgen van leuke en leerzame lessen is uiteindelijk het moment gekomen om te laten zien wat je geleerd hebt in de lessen.
Na het succesvol afronden van je examen ben je dan helemaal klaar om veilig en zelfstandig aan het verkeer deel te nemen.
Met hopelijk veel leuke herinneringen aan het lessen kun je nu van het autorijden gaan genieten.
Veel plezier met je rijbewijs!

Getoonde leerlingen hebben persoonlijk toestemming gegeven voor het plaatsen van hun foto.

Op je gemak

Gefeliciteerd Esmee, netjes voor de 2e keer geslaagd voor je rijexamen. Wat zag jij er tegenop. Gelukkig had de examinator dat in de gaten en heeft hij je op je gemak kunnen stellen en dat heeft gezorgd voor dit geweldige resultaat. Heel goed gedaan en heel veel plezier ermee!

Doorzettingsvermogen

Gefeliciteerd Merel, geslaagd voor je rijexamen. Goed gedaan. Dankzij je doorzettingsvermogen is het je toch gelukt en ben je straks in het bezit van je rijbewijs. Heel veel plezier ermee en veel veilige kilometers!

Geniet ervan

Gefeliciteerd Sem met het halen van je rijexamen. De tweede keer is het wel gelukt. Goed gedaan hoor. Dan kun je nu met een gerust hart naar Amerika voor je opleiding. Heel veel plezier daar en geniet ervan. Wie weet kun je nog net een paar keer auto rijden voor je naar Amerika gaat.

Heel goed gedaan

Gefeliciteerd Sam, in één keer geslaagd voor je rijexamen. Netjes hoor. Een goede voorbereiding zorgde voor dit mooie resultaat. Dan was de TTT niet voor niets geweest. Heel veel plezier ermee en nogmaals heel goed gedaan.

Netjes gedaan

Gefeliciteerd Bassam, ook jij bent vandaag geslaagd voor je rijexamen. Bij jou was drie keer is scheepsrecht. Evengoed netjes gedaan en het resultaat mag er zijn. Heel veel plezier ermee en ik weet zeker dat je hem goed kunt gebruiken.

Veel rijplezier

Gefeliciteerd Huib, in één keer geslaagd voor je rijexamen. Net als je zus. En dan had je een ook nog dezelfde examinator. Goed gedaan hoor. Wat was je blij en dan kun je eindelijk auto rijden. Je scooter is er ook aan toe. Veel rijplezier.

Mooi meegenomen!

Gefeliciteerd Marc, ook jij voor de eerste keer geslaagd voor je rijexamen. Altijd mooi meegenomen en heel goed gedaan natuurlijk. Extra knap als het dan ook nog extra druk is op de weg. Heel veel plezier ermee en veel veilige en rustige kilometers.

Geweldig resultaat

Gefeliciteerd Shawnee, ook geslaagd voor je rijexamen. En dat voor de eerste keer💪. Goed gedaan hoor. Wat zag jij er tegenop. Maar toch heb je het gewoon gedaan en uiteindelijk dit geweldige resultaat. Heel veel plezier ermee. En succes met het opzetten van je eigen bedrijf.

In 2 keer gelukt!

Gefeliciteerd Saar, geslaagd voor je rijexamen. Heel goed gedaan. Na net niet geslaagd te zijn voor je eerste rijexamen is het de 2e keer wel gelukt. Daar mag je ook trots op zijn. Heel veel plezier ermee en nu kun je ipv je scooter ook met de auto op pad. Veel veilige kilometers

Vol vertrouwen

In één keer geslaagd voor je rijexamen. Zeer goed gedaan, Marije! We waren goed voorbereid voor je examen en dat gaf vandaag dit geweldige resultaat. Heel veel plezier ermee en dan kun je nu vol vertrouwen de weg op. Heel veel veilige kilometers toegewenst. Succes verder alles.

Veilig de weg op!

Gefeliciteerd Sinan, in één keer geslaagd voor je rijexamen. Super goed gedaan. Jij heb je prima voorbereid voor het examen en deed alles keurig opschrijven zodat je het maximale uit je rijlessen hebt gehaald. Jij kan zeker veilig de weg op. Heel veel plezier ermee en veel veilige kilometers. Dan kun je meteen nog een

De spanning overwonnen

Gefeliciteerd Asia, geslaagd voor je rijexamen. Goed gedaan hoor. Als er iemand was die veel spanning had was jij het wel. Gelukkig hoef je nu nooit meer examen te doen. Want wat was jij blij dat je je examen hebt gehaald en eindelijk van die spanning af was. Heel veel plezier ermee. Vergeet niet om