Examen was een ‘leuke rit’

Gefeliciteerd Lars, ook jij in één keer geslaagd voor je rijexamen. De examinator kon geen op of aanmerkingen bedenken en het was een leuke rit vertelde hij. Heel veel plezier ermee en ook jij hebt het helemaal verdiend. Veel veilige kilometers en nu snel je rijbewijs aanvragen.

In één keer geslaagd!

Gefeliciteerd Teun, in één keer geslaagd voor je rijexamen. Echt goed gedaan. Dat maakt dat je slecht geslapen had weer helemaal goed. Volgens mij had je moeder nog meer spanning. Heel veel plezier ermee en veel veilige kilometers.

Jij hield je hoofd koel!

Gefeliciteerd Romy, ook jij in één keer geslaagd. Echt goed gedaan hoor. Wat vond jij het spannend. Gelukkig hield jij je hoofd koel en heb je een prima rit gereden. Uiteindelijk was al die spanning niet nodig geweest😉. Heel veel plezier ermee en succes met je studie. Kun jij je nu daar op focussen.

Goed gedaan!

Gefeliciteerd Mylène, in één keer geslaagd voor je rijexamen. Goed gedaan. Ondanks dat jij dacht dat het niet ging lukken was het resultaat van het examen goed👍. Heel veel plezier ermee en veel succes in je examen jaar van school.

Veel plezier in je Mini!

Gefeliciteerd Alysha, netjes voor de 2e keer geslaagd. Goed gedaan hoor. Dit keer gaf de examinator je de rust en gezelligheid die je nodig had. Je mag trots zijn op het resultaat na al die spanning. Veel plezier met auto rijden in je mini💪

Helemaal verdiend!

Gefeliciteerd Yaren, geslaagd voor je rijexamen. Heel goed gedaan. Ook jij hebt het helemaal verdiend. Voor jou was het niet snel goed genoeg. Maar de examinator was zeer tevreden. Heel veel plezier ermee.

POSIDRIVE FELICITEERT …
Na het volgen van leuke en leerzame lessen is uiteindelijk het moment gekomen om te laten zien wat je geleerd hebt in de lessen.

Na het succesvol afronden van je examen ben je dan helemaal klaar om veilig en zelfstandig aan het verkeer deel te nemen.

Met hopelijk veel leuke herinneringen aan het lessen kun je nu van het autorijden gaan genieten.

Veel plezier met je rijbewijs!

Getoonde leerlingen hebben persoonlijk toestemming gegeven voor het plaatsen van hun foto.