Helemaal verdiend!

Gefeliciteerd Yaren, geslaagd voor je rijexamen. Heel goed gedaan. Ook jij hebt het helemaal verdiend. Voor jou was het niet snel goed genoeg. Maar de examinator was zeer tevreden. Heel veel plezier ermee.

Veel veilige kilometers

Gefeliciteerd Liza. Bij mij in één keer geslaagd voor je rijexamen. Heel goed gedaan. Je zult er vast veel plezier aan beleven. Veel veilige kilometers.

Gefeliciteerd, Omar!

Gefeliciteerd, geslaagd voor je rijexamen. Goed gedaan. Vandaag was het wel gelukt. Heel veel plezier ermee en heel veel succes verder met alles. Je hebt het verdiend, en geniet ervan.

Het mooiste cadeau

Gefeliciteerd Faïz, geslaagd voor je rijbewijs. Dit is het mooiste cadeau wat je kunt krijgen voor je verjaardag. En je hebt hem helemaal verdiend. Heel veel plezier ermee.

Gefeliciteerd, Joël

Netjes voor de 2e keer geslaagd voor je rijexamen. Keurig gedaan. Ondanks de drukte op de weg een netjes resultaat. Heel veel plezier ermee en hopelijk kun je rijbewijs snel ophalen bij het gemeentehuis. Veel veilige kilometers en succes nog met het opknappen van je Puch.

Veel plezier met je rijbewijs!

Gefeliciteerd Pauline. In één keer geslaagd voor je rijexamen. Heel goed gedaan. Je had wel regenachtig weer om af te rijden, maar dat was voor jou geen probleem. Je mag er trots op zijn. Heel veel plezier ermee en ik weet zeker dat je er veel plezier aan gaat beleven.

POSIDRIVE FELICITEERT …
Na het volgen van leuke en leerzame lessen is uiteindelijk het moment gekomen om te laten zien wat je geleerd hebt in de lessen.

Na het succesvol afronden van je examen ben je dan helemaal klaar om veilig en zelfstandig aan het verkeer deel te nemen.

Met hopelijk veel leuke herinneringen aan het lessen kun je nu van het autorijden gaan genieten.

Veel plezier met je rijbewijs!

Getoonde leerlingen hebben persoonlijk toestemming gegeven voor het plaatsen van hun foto.